Na terenie ośrodka znajduje się kilka restauracji, ich Szefem Kuchni jest Ermis Panayiotou. To on dobiera odpowiednie menu i sprawdza jakość przyrządzanych potraw. Goście do wyboru mają typową tawernę, kuchnię śródziemnomorską, włoską pizzę, oraz sushi.
MESOGIOS MEDITERRANEAN RESTAURANT
Restauracja oferuje dania kuchni śródziemnomorskiej. Dania przygotowywane są z sezonowych produktów z dodatkiem lokalnych ziół i przypraw. Specjalnością restauracji są ryby, a ich różne rodzaje serwowane są w zależności od porannych połowów. Dodatkiem do ryb są lekkie sałatki i lokalny chleb.
PITHARI TAVERNA
Będąc na Cyprze należy spróbować lokalnych potraw tej słonecznej wyspy. Wychodzi nam tutaj naprzeciw tawerna Pithari, która serwuje typowe dania tego regionu. Najpopularniejszym daniem jest Kleftiko, czyli jagnięcina z warzywami zapiekana w papilotach. Trzeba także spróbować lokalnego meze, czyli różnorodnych dań-przekąsek, podawanych na małych talerzach, serwowanych na obiad lub kolację. Całości dopełni muzyka grana na żywo.
THE SECRET GARDEN
Ta wyjątkowa restauracja, zlokalizowana jest na Village Square, w samym centrum ośrodka, otoczona drzewami cytrynowymi i oliwnymi. Używając specjalnych, gorących granitowych kamieni każdy gość będzie mógł samodzielnie przygotować swoje dania zgodnie z własnymi preferencjami.
Nowe menu przygotowane przez szefa kuchni składa się z wybornych steków, łososia, królewskich krewetek oraz delikatnego mięsa jagnięcego z Nowej Zelandii. Wszystkie te potrawy mogą być przyrządzone na oczach gości oraz według ich zaleceń.