RESTAURACJA HOTELOWA

Największą z restauracji w kompleksie jest restauracja hotelowa. Podzielona jest na dwie sale: Góralską i Tatrzańską, które można dowolnie łączyć lub całkowicie odseparować. Kuchnia proponuje potrawy z całego świata w tygodniowych bufetach tematycznych. Koneserzy różnorodnych kompozycji smakowych mogą zaspokoić swoje najbardziej wyszukane zachcianki. Restauracja oferuje także dania dla bardziej konserwatywnych - wszystko, co najlepsze ma w sobie kuchnia regionalna oraz kuchnia polska.

 

RESTAURACJA ROHATKA

Restauracja Rohatka wchodzi w skład kompleksu Hotel Bania Thermal & Ski. Świeże, swojskie produkty oraz kunszt szefów kuchni - taka fuzja zapewni nawet najbardziej wybrednemu smakoszowi ucztę pełną aromatycznych kulinarnych doznań. W menu królują dania związane z podhalańską tradycją, znajdziemy w nim również elementy lekkiej kuchni włoskiej. Jedną ze specjalności szefów kuchni są kotleciki jagnięce w cieście filo.

 

RESTAURACJA "BURY MIŚ"

Restauracja ,,Bury Miś'' otwarta została w grudniu 2002 roku. Powstała po kilkumiesięcznej metamorfozie dawnej Kawiarni Miś prowadzonej przez ćwierć wieku. Wieloletnie doświadczenie gastronomiczne ukształtowało działanie niezwykłej restauracji-galerii. ,,Bury Miś'' stał się punktem spotkań oraz nieustannej twórczej dyskusji okolicznych artystów. W menu restauracji znajdziemy typowe dania kuchni góralskiej, kwaśnicę, kociołek góralski oraz pieczony udziec barani.